Mayrkuur, de natuurlijke energieboost.

Dr.F. Nuyttens / Mevr. Lut Boutens
Roeselaarsestraat 100
8850 Ardooie

http://www.mayrkuur.be
Telefoon: +32 (0) 51 / 22 49 78

Waarom?

Huis, wagen koelkast, schoorsteen, afvoerbuis, noem maar op, alles vraagt regelmatig een poets-, reinigings- of onderhoudsbeurt.

We vinden het normaal en nuttig. Het zorgt voor een goed rendement en een langere levensduur! Netheid en hygiëne zijn economisch en ecologisch gunstig en zelfs ziektewerend! Het is een keuze, geen verplichting; materiële objecten zijn vervangbaar.

Deze stelling geldt echter niet voor ons lichaam! HET IS ONVERVANGBAAR! Vandaar dat we het bestempelen als ons kostbaarste bezit! Ook ons lichaam is voortdurend onderhevig aan allerhande vervuiling. Uitwendig, maar ook "op vrij onzichtbare wijze" inwendig.

Afval- en gifstoffen teisteren de lichaamscellen dagdagelijks. Ze vinden hun weg via voedsel, vloeistoffen, lucht en stof. Zolang we geen voeling hebben met hun effecten op ons lichamelijk en geestelijk welzijn, behandelen we het lichaam als een container waarin zowat alles eindeloos gedumpt kan worden.

Logisch dat daar op lange termijn ongezonde toestanden uit voort komen. Maar wordt deze logica gemakkelijkheidshalve niet al te vaak weggewuifd? Jammer, want regelmatige diepe reinigingen en het aanleren van goede levensgewoonten dragen bij tot de verbetering van de algemene levenskwaliteit. Ontgiften of ontslakken wordt als zeer bevrijdend ervaren.

Het normaliseert allerlei stoornissen:

Ongezonde lichaamscellen maken plaats voor gezonde.

Er grijpt een vernieuwing plaats die èn de gezondheid optimaliseert èn het afweermechanisme van het lichaam versterkt.

Loslaten van ballast resulteert in:

Besluit

Een jaarlijkse inwendige reinigingsbeurt van het lichaam behoort tot een goede levensgewoonte.

Het is een uiting van respect voor het eigen kostbare lichaam.

Extra voordelen van dit reinigingsprincipe:

Het reinigingsprincipe investeert in een gezonde toekomst!