Mayrkuur, de natuurlijke energieboost.

Dr.F. Nuyttens / Mevr. Lut Boutens
Roeselaarsestraat 100
8850 Ardooie

http://www.mayrkuur.be
Telefoon: +32 (0) 51 / 22 49 78

Wie zijn wij?

Filip en LutWij zijn Filip en Lut, sinds 1977 een gehuwd paar. In 1984 pasten we voor het eerst zelf de Mayrkuur toe. De positieve effecten van de kuur hebben ons tot een jaarlijkse herhaling aangezet.

Filip: ” In 1979 afgestudeerd als huisarts en sinds 1986 gespecialiseerd in de Mayrkuur. Vanaf die periode reik ik mensen de verloren ‘gebruiksaanwijzingen voor een goed functionerend lichaam en geest’ terug aan.

Een boeiende tijd waarin ik het grote nut van deze wetenschappelijk gefundeerde, maar toch natuurlijke reinigingsmethode van dichtbij mocht ervaren.

Het enthousiasme van de mensen die een kuur volgden, verschaft me blijvend grote werkvreugde. Intussen heb ik patiënten die trouw jaarlijks opnieuw kuren en voor de rest van het jaar gespaard blijven van vervelende kwalen en ziekten. Ik ben nu op een punt gekomen dat ik de waarde van de reinigingskuur als preventieve geneesmethode kan beamen en zoveel mogelijk bekendheid wil geven. Het is echt 'anti-aging medicine!'”

Lut: “Tijdens de kuurweken verleen ik Filip graag assistentie. Als gediplomeerde yogalerares sinds 1997, bestaat mijn inbreng uit het meegeven van bewegingsreeksen, houdingen, ademhalings-, relaxatie-, visualisatie-, en bewustzijnsoefeningen met nadruk op stilte-momenten. Alles gericht op het ondersteunen en stimuleren van het reinigingsproces “

Als team proberen we mensen bewust te maken van de mechanismen achter de “zelf-vervuiling” . We bekijken daarbij de mens vanuit zijn totaliteit.

AHIMSA: Liefdeskracht van het HartOnze benadering noemen we AHIMSA: dit Sanskrietwoord staat voor geweldloosheid èn respect met de bedoeling terug bij een gevoel van innerlijke vrede te komen. Het resulteerde in een logo waarin de Liefdeskracht van het Hart centraal staat. We hopen dat deze benadering aan elkeen de kans zal geven om samen met ons dit mooie avontuur te beleven.